pondelok 29. apríla 2013

Vianoce v lete

Nooo... tri týždne v... nenávratne a príspevok žiaden. Toľko k mojim úvodným predsavztiam.. :D
Ale tak zas fotím na reálny fotoapárat a nie mobilom, čiže 50% je dodržaných, čo je... celkom solídny úspech! :-P

Viete ako by to vyzeralo keby boli Vianoce v júni? Nieee, nie som masochistka ani úchyl a nebudem rozoberat krásy sneženia na vysvedčenie, podľa mňa by vyzerali asi ako jahodový sorbet zmiešaný s jedlými konfetami. Viete.. tie veci.. trblietavé.. čo sa hádžu keď akože jucháme šecíííí, Silvester a tak.
No proste nejak takto asi.








Nfu-Oh v odtieni Nfu 46


Ruku na srdce, dievčatá, ktorá z vás, čo žiaden Nfu-Ohák nemá po nejakom netúži? Žiadne ruky hore? Som si myslela. :o)
Mne sa tento sen splnil, keďže som túto dokonalú fľaštičku, ktorá je sama o sebe estetickým zážitkom, spolu s nádherným želičkovo-glitorvým obsahom dostala ako darček od jednej špeciálnej osôbky, za čo sa týmto chcem ešte raz poďakovať. <3


Ako môžete vidieť, lak nie je veľmi krycí, je to ozaj typický jelly plný dúhových šupiniek, niečo na spôsob Gosh Rainbow alebo Essence, Night in Vegas. A je krásny! Tak teplý, svieži a veselý. Strašne sa mi páči.
Lakoval sa dobre, nie je nijak príliš tekutý ani hustý, plné krytie s ním však nedosiahnete, ja mám tri vrtsvy. Schnutie zariadil Seche Vite, čize tu nie som schopná dať žiadnu infošku. Ale viem že sa nosil krásne a budil pozornosť kade chodil. Teda, na mojich rukách, prirodzene. :o) O komplimenty tiež nebola núdza a že je výnimočný potvrdzuje aj fakt že JA som sa cítila dobre s červeným lakom. A to je teda ozaj čo povedať. :)



Vhodný šperok musí byť! :o)

Tak čo poviete na túto variáciu letných Vianoc, pozdáva sa vám?

Vaša (krkavčia mater)

Babs


3 komentáre:

  1. Mneje tato znacka uplne neznama... Predava sa aj u nas na sk?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no vsak som ta chcela pokarhat!!! :D inac aj ja chcem od nich lak uz hrozne dlho a hlavne daky co najsupinkovatelnejsi :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten ti tááák sluší! Ale já to věděla;-) A Vánoce bych si dala hned, to víš:-D

    OdpovedaťOdstrániť